LUSS-Nyheter

11 juni, 2019 - Robin Persson

Förberedelserna för kommande säsong är i full fart och en bit över 200 medlemmar har redan säkrat sina medlemskap för 2019/20 – LUSS växer i rekordfart! Styrelsen passar på att uppdatera lite om läget och informerar om vad vi jobbar med just nu.

Medlemskap

Medlemskapen fortsätter att tecknas i rask takt. Faktum är att vi aldrig sett en rusning likt denna så här tidigt på säsongen tidigare. Vi skulle bli förvånade om vi inte slår medlemsrekord för tredje året i rad!

Arbetet med att designa medlemskortet för säsongen 2019/20 är i full gång och vi hoppas kunna lägga en beställning nästa vecka. Sen väntar ett stort jobb med att förbereda alla medlemspaket för utskick till säsongsstarten.

Medlemsförmåner

Vi har flertalet förfrågningar ute vad gäller nya medlemsförmåner, förhoppningsvis får vi napp någonstans! I tillägg har vi kontaktat Jurys Inn i Leeds för att säkerställa att vi har en hotell-deal att tillgå även för kommande säsong.

Matchbiljetter

Kontakt kommer att tas med Leeds United kommande vecka för att säkerställa att vi kan få hjälp med biljetter till medlemsresan. Vi väntar också på mer information gällande guldmedlemskap i klubben och hur många biljetter som får köpas per medlemskap.

Ordförande Steen Hansen har två säsongskort som LUSS medlemmar kommer kunna få boka/låna när han inte är i Leeds.

Vi jobbar vidare med biljettfrågan och kommer ut med mer information på hemsidan när vi har något att delge.

Tipstävlingen

Vi tar till oss av den kritik och de synpunkter som framkommit gällande tipstävlingen som hållits varje säsong sedan LUSS bildades. Säsongen 2018/19 körde vi den i en ny tappning, men upplägget blev inte helt optimalt och vi genomför därför en del förändringar.

Tanken är att vi skall efterlikna det “gamla” tipset mer och att resultaten skall uppdateras löpande på hemsidan för att skapa mer spänning.

Samtliga medlemmar kommer att få hem en tipskupong att fylla i inför säsongsstarten. Vi väljer denna väg för att så många som möjligt skall kunna deltaga. Historiskt har vi annars sett att antalet tippare minskat drastiskt ju längre säsongen lidit. Mer info kommer under sommaren när upplägget är helt spikat och klart.

Priserna till topp 20 i föregående säsongs tipstävling paketeras för fullt just i detta nu och skall förhoppningsvis komma iväg med posten innan veckans slut! Ursäkta att det dröjt något, men vi försöker göra så gott vi kan.

5 Kommentarer

  1. Anki/Lars Wennersten

    Härligt, ni gör ett jättebra jobb och ser fram emot kommande säsong med medlemresa. Såg att säsongens matcher kommer ut 20 juni så då får vi se närcdet kan bli resa till härliga Leeds.

Kommentera