MATCH BILLJETTER TILL LEEDS HEMMAMATCHER!

9 januari, 2020 - Stonefree

Trycket har blivit enormt stort för att få tillgång till våra guldkort som man kan köpa matchbiljetter genom att låna.

Jag får mejl varendda dag och de flesta tror att genom att de är medlemmar i luss så ger det dom rätt till biljetter, som jag dessutom ska köpa och förmedla. Så fungerar det tyvärr inte längre. Då det är utsålt på varje hemmamatch, har inte vi någon möjlighet till det och inte heller att alltid vara tillgänglig på dagen då biljetterna släpps.

Just nu ägnar jag hur många timmar genom mejl varje vecka till att förklara för folk vad som gäller.

Därför måste jag måste klargöra en sak en gång för alla. Att vara medlem i LUSS är inte samma sak som att ha tillgång till guld medlemskap i Leeds United. Så jag kommer här med att en gång för alla förklara hur det fungera!

Är man medlem i LUSS då har man möjlighet att LÅNA guldkort som ger tillgång till att köpa matchbiljetter hos Leeds United på deras hemma matcher. Man får låna 3 guldkort på ett medlemskap. Vilket innebär att man mejlar mig genom Luss biljetter. Då återkommer jag till er med all information gällande köp av biljetterna. Det finns redan ett utmärkt skrivet och med bilder hur man skapar sitt eget konto hos Leeds United under vår biljett sida.

Ändrar man sig och tycker det är för krångligt att fixa med det själv, är det bara att mejla tillbaks till mig och säga tack, men nej tack, jag har då full förståelse för det. Men de flesta vill låna kort och när jag fixat och styrt och skickat namn och nummer på kort och hur de ska ordna alltihop till dem, hör jag inget mer ifrån dem och har ingen aning om de vill låna korten eller inte

Med vänliga hälsningar/Steen Hansen

Kommentera