MATCHBILJETTER

För att köpa matchbiljetter är ett gold membership i Leeds United mer eller mindre ett måste. Ett membership kostar £50 och ger förtur vid köp av matchbiljetter. LUSS har 20 stycken gold memberships som lånas ut till supporterklubbens medlemmar. Lånar du ett kort av oss har du alltså sparat in medlemsavgiften flera gånger om!

Låna LUSS guldkort

När du reserverar guldkort genom LUSS får du tillgång till våra förmåner på Leeds Uniteds biljettsida. Där skapar du ett privat konto – som du sedan sammanlänkar med vårt guldkort. Därefter är det bara att invänta biljettsläppet och köpa biljetter. De anländer sen hem till din postlåda ca 1-2 veckor innan utsatt matchdatum.

Biljetter släpps normalt 2-3 veckor innan utsatt matchdatum och antalet biljetter som kan köpas per medlemskap varierar från 1-8. En reservation av våra guldmedlemskap är bindande och vi tar ut en debiteringsavgift om 300kr vid utebliven biljettbokning.

Max 2 kort lånas ut per medlem och match.

LUSS tar inte ansvar för missade biljettköp. Du ansvarar själv för att kolla upp datum och tid för biljettsläpp. Tipset från oss är förstås att logga in och köpa biljetterna direkt vid släppen, då brukar det aldrig vara några problem.

Hur många kort är lediga? Se tabellen för en uppdaterad överblick.
Kontakta sedan Steen på guldkort@luss.se för att göra en reservation.

OBS: Leeds United säljer endast nya guldmedlemskap till de som hade ett för säsongen 2019/20. Därmed är supporterklubben extra viktig för de som vill få tag på biljetter genom att låna våra kort.

Biljettguiden (uppdatering kommer då grafiken på Leeds hemsida förnyats)

Steg 1. Kolla så att ett/flera kort finns lediga till den match du vill se.
Steg 2. Mejla oss på guldkort@luss.se och gör en reservation av kort.
Steg 3. Registrera dig+logga in på Leeds biljettsida. BILD
Steg 4. Klicka på “my account” & “add or remove friends and family”. BILD
Steg 5. Fyll i uppgifterna vi mejlat dig och klicka på “add friend to my list”. BILD
Steg 6. Klicka på “home tickets” och köp dina biljetter! BILD