Matt Grimes lånas in

7 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

mattgrimesMittfältaren blir den andra spelaren att plockas in på lån från Swansea den här sommaren.

U-21 landsmannen annonserades som värvning nummer fem nu på morgonkvisten. Grimes blir sommarens första förstärkning på innermittfältet och beger sig nu även han till Irland för att delta i Leeds träningsläger.

Precis som var fallet med Kyle Bartley har tränare Garry Monk sedan tidigare en bra relation med 20 åringen och var den som värvade honom till Swansea från Exeter City i januari 2015.

Grimes är även väl bevandrad i The Championship då han spenderade en del av förra säsongen på Ewood Park hos Blackburn Rovers.

Det är en fantastisk känsla. Det är en no-brainer för mig, det är en så stor klubb och vi är ute efter att ha en riktigt stark säsong. Jag är väldigt exalterad över att vara här och spela fotboll, det är mitt mål den här säsongen. Att komma hit ger mig en bra chans att göra det på en hög nivå.

Garry Monk och Pep Clotet vad väldigt bra mot mig när jag var hos Swansea. De gav mig mycket hjälp när jag var en ung spelare på väg upp, så det kommer vara kanon att arbeta med dem igen.

Kommentera