Medlemskap 2020/21

25 juni, 2020 - Robin Persson

MOT PREMIER LEAGUE!

LUSS bildades i Tyresö samma dag som Sverige mötte Trinidad Tobago i Tysklands VM 2006. Sedan starten har medlemsantalet stadigt växt och intresset för våra aktiviteter ökat. Vi är en ideell supporterförening som drivs utan vinstsyfte. LUSS är en blandning av unga samt äldre killar och tjejer som alla har en sak gemensamt – att vi älskar Leeds United.

Vad kan vi erbjuda dig som medlem i LUSS?

  • Biljetter: LUSS har 2 säsongskort och 20 guldmedlemskap som lånas ut till medlemmarna för biljettköp till främst hemmamatcher.
  • LUSS-tipset: Delta i vår tipstävling där topp 20 vinner fina priser med en Leeds-resa värd 2500: – kr i förstapris. 
  • Medlemsresor: Vi anordnar alltid en större och en mindre resa till England under säsongen. Häng med oss till Yorkshire!
  • Medlemsträff(ar): En större träff kommer som vanligt att hållas i Stockholm i samband med tv-sänd match.
  • Rabatter: På Hotell Jurys Inn i Leeds samt O ’Learys svenska restauranger.
  • Support: Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss. Exempel på sådana kan vara biljettfrågor, logistik, hotell etc. Vi är erfarna resenärer och vill att fler skall få uppleva Leeds United live!

Säsongen 2020/2021

Hej Leeds-vänner! Fjolårssäsongen blev en succé för supporterklubben med ett nytt medlemsrekord på hela 563 medlemmar! Då har vi ändå inte räknat med ett tiotal personer som valde att gå med i LUSS i samband med coronautbrottet. Dessa sätts upp på medlemslistan för 2020/21 istället.

Nu ligger en ny säsong med LUSS i startgroparna, trots att fotbollssäsongen 2019/20 i skrivande stund ännu inte är färdigspelad. När Leeds United återfann formen med fem raka segrar och serieledning i The Championship – ja då slog coronaviruset covid-19 till och fotbollsvärlden stannade upp. Något typiskt när vi äntligen hade vittring på Premier League efter sexton års ökenvandring i de lägre serierna. Nu skall seriespelet dock återupptas och chansen lever fortfarande i allra högsta grad!

Trycket på matchbiljetter blev i och med framgångarna på fotbollsplanen enormt, något som fick supporterklubben att agera och köpa in 20 stycken guldmedlemskap i Leeds United. Dessa ger förtur till biljettköp vid hemmamatcher och lånas ut till LUSS medlemmar. Detta uppskattades rejält och vi hade medlemmar på samtliga seriematcher. Vi har därför förlängt samtliga guldmedlemskap för säsongen 2020/21. Lånar man ett kort av oss vid ett tillfälle är medlemsavgiften i LUSS insparad X5. I år kommer max 2 guldkort att lånas ut per medlemskap, för att fler skall få chansen att nyttja dessa.

OBS: Leeds United säljer endast nya guldmedlemskap till de som hade ett för säsongen 2019/20. Därmed är supporterklubben extra viktig för de som vill få tag på biljetter genom att låna våra kort.

Lämna gärna feedback på hur ni tycker lånen av våra guldmedlemskap fungerat. Vi strävar självklart efter att förbättra oss och göra det så enkelt som möjligt för er.

Till följd av coronaepidemin fick vi tyvärr lov att ställa in medlemsresan för första gången någonsin. Hoppas att det löste sig ekonomiskt med återbetalningar från flygbolag osv för samtliga!

Medlemsavgift

Nytt för säsongen är att de fysiska medlemskorten slopas och istället ersätts med digitala välkomstbrev, vilket innebär att vi spar väldigt mycket tid och pengar. Istället hoppas vi kunna hjälpa till mer vid utlåning av våra guldkort för biljettköp. I och med dessa förändringar sänker vi också priserna på våra medlemskap.

  • Enkel: 120kr
  • Familj: 200kr (bor på samma adress)

Lägg önskat medlemskap i kundkorgen via vår webbshop och välj sedan det betalningsalternativ som passar dig bäst.

Sist men inte minst har vi fått samma priser på Jurys Inn som förra säsongen: £89 för ett dubbelrum med frukost och £99 för ett trippelrum med frukost. Man bokar på Jurys Inn’s Leeds hemsida och under Code: skriver man FOOTBALL2 i samband med bokningen för att få detta pris.

Med vänliga hälsningar
Steen, Christer och Robin

7 Kommentarer

Kommentera