Medlemsresan 2019/20

10 september, 2019 - Robin Persson

Hej! Här kommer lite information till alla er Lussare som säkert spänt sitter och väntar på att vi ska annonsera ut Lussresan mot Fulham den 18/3 och Luton den 21/3. Visst kommer vi att anordna en resa då.

Men förutsättningarna har förändrats sedan januari månad i år, när det gäller att köpa biljetter. Under alla år Luss har existerat har det varit möjligt att köpa minst 9 biljetter på varje medlemskap i Leeds United. Men under förra säsongen kom det in klagomål från många fans att de inte fick biljetter till matcherna, så man drog ner det till 4 biljetter på varje medlemskap, men det hjälpte inte, alla biljetter tog slut på ett par timmar till varje hemmamatch ändå. Då bestämdes det att varje guldmedlem endast skulle få köpa 1 biljett till varje hemmamatch, säsongskortshållare får inte köpa några extra biljetter. Troligtvis kommer det att förbli så under hela denna säsong.

Fördelen med det, är att många fler har möjlighet att kunna köpa biljett till matcherna, då de inte tar slut på ett par timmar utan det dröjer ofta ett par dagar innan det är slutsålt, men självklart går de bästa platserna först när biljetterna släpps, så det gäller att vara på tårna då det är biljettsläpp.

Nackdelen är ju att vi i dagsläget inte har möjlighet att köpa biljetter till alla som vill följa med, vi har 20 säsongskort som vi självklart kan använda för att tillgodose några med biljetter till båda matcherna. Skulle vi som de andra åren garantera biljetter till alla, är vi tvingade att köpa 60-70 medlemskap i Leeds till en summa uppåt 42.000 tusen kronor, de pengarna har vi inte.

Vi har investerat i 20 kort för att hjälpa så många Lussare som möjligt att kunna få möjlighet att åka över och se matcher under säsongen till självkostnadspris. Vi har verkligen försökt prata med Leeds United angående biljetter just till Fulham och Luton, men det är blankt nej till någon form av hjälp därifrån, för då måste de hjälpa alla säger de.

Så inom kort kommer vi att lägga ut en anmälningslista till Lussresan 2020, som kommer att pågå från den 18/3 till 22/3. Man skriver upp sig och man har önskemål om att få tillgång till våra 20 kort eller om man har ett eget redan, bra om man också skriver att man endast är intresserad av att åka om man får tillgång till Luss-guldkorten, eller att man skaffar ett eget guldkort hos Leeds för säsongen 2019/20 om man inte skulle få tillgång till de vi lånar ut. Det följer med en skaplig present i år plus att man får ju £ 5 rabatt på de 3 första köpen, så det blir inte så dyrt i slutändan.

Vi kommer att anamma “först till kvarn” (från det att vi öppnar anmälan) vad gäller de 20 platserna – till dem som anmäler sig innan den 20/9. För att det inte ska bli några frågetecken gäller det biljetter till båda matcherna om man anmäler sig. Är man 2 eller fler som åker ihop och endast 1 får tillgång till ett av våra kort, måste ju tyvärr de andra skaffa sig ett guldkort i dagsläget. Men ni kan köpa platser ihop på matchen för det. Ingen ska behöva stå/sitta ensam.

Vi tror trots debaclet med biljetterna att vi kan bli uppåt 50- 60 stycken som reser på Lussresan. Om ni verkligen vill med på resan och inte vill bli besvikna, skaffa ett guldkort. Man kanske får dra ner på ölen lite, ni kan ju boka flyg och hotell redan nu (Jurys Inn £89 med frukost med koden FOOTBALL2) Där spar man ju många kronor.

MEN DET VIKTIGASTE AV ALLT NI KOMMER ATT FÅ TILLBRINGA TID MED VÄRLDENS BÄSTA FOTBOLLSFANS!

Anmäl dig till resan

Du anmäler dig till säsongens medlemsresa här.

2 Kommentarer

Kommentera