Monk efter matchen

8 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Det var en besviken Garry Monk som efter matchen gav sin syn på insatsen i 3-0 förlusten mot Queens Park Rangers igår.

Förhoppningarna var höga inför matchen efter en stark försäsong och några spännande nyförvärv. Men realiteten av the Championship gjorde sig till känna redan fyra minuter in i matchen och det blev inte bättre därifrån. Garry Monk var uppenbarligen missnöjd med resultatet men uppmanade också supportrarna att inte definiera säsongen efter en match.

Det var inte resultatet som vi ville starta säsongen med, du vill komma igång med ett bra resultat i den första matchen. De första 45 minuterna var nyckeln till det, vi spelade inte med precisionen eller intensiteten som vi förväntar oss.

Det lämnade oss i bakhasorna och vi släppte in ett märkligt mål när vi hamnade i underläge. Berardi kände av sin skada därefter och var tvungen att kliva av, vilket gör dig begränsad till att ändra på saker senare i matchen.

Monk fortsatte att förklara att det rörde sig om en del oturliga omständigheter och att om Antonsson t.ex. hade suttit sin chans i den andra halvleken så kunde det varit match igen.

Fotboll är en av de sakerna där om Marcus hade suttit sin chans så hade vi troligtvis kämpat för resultatet i slutet av matchen.

Vi har mycket att förbättra, det är en ung grupp. Jag har sagt det hela tiden. De kommer bli bättre och lära mycket från idag. Det är mitt jobb att hjälpa dem.

Det var inte starten som vi ville ha, men vi kommer få en reaktion på detta i vår nästa match. Det kommer inte att definiera vår säsong.

Kommentera