Monk efter matchen

21 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Säsongens första trepoängare kunde äntligen bärgas igår när Leeds besegrade rivalerna Sheffield Wednesday. Garry Monk ger sin sin på matchen.

Det blev en stabil 2-0 seger för Leeds igår efter mål från båda anfallarna Marcus Antonsson och Chris Wood. Monk var uppenbarligen nöjd med de tre poängen med påpekade samtidigt att det viktigaste är att gruppen i helhet förbättras.

Det är viktigt att ta tre poäng, men mitt fokus var att se förbättringar från gruppen. Det har varit svårt eftersom vi är precis i början av säsongen och, i en stor klubb som denna, förväntas du vinna varje match – med all rätta.

Nyckeln är att inte sätta för mycket press på spelarna utan se förbättringar varje dag och varje match. Jag tycker att vi tog ytterligare ett steg framåt idag, det var skönt att se.

Det fanns en annan förbättring också. Vi har haft matchplaner för de andra matcherna men vi följde dem inte under 90 minuter. Idag hade vi en matchplan som följde hela vägen igen och vi fick vår belöning för det. Det var en utmärkt insats.

Målen vi gjorde idag var väldigt bra, vi kunde ha gjort några fler. Vi hade några bra chanser och jag tyckte att vi såg farliga ut hela matchen.

Kommentera