Monk efter matchen

28 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

En dålig slutprodukt och fortsatt svagt försvarsspel på hörnor blev Leeds fall mot Nottingham Forest igår. Garry Monk ger sin syn på matchen.

Det var en match som under tiden den pågick kändes fullt vinnbar, men när domaren blåste av stod det 3-1 till Forest och Monk påpekar att laget måste vara mer kliniska i de avgörande lägena.

Vi är besvikna. Vi kom hit med självförtroende men gav oss själva en uppförsbacke genom två fasta situationer. Vi hade chanser att kvittera, vi behöver bara vara mer kliniska. Var generella spel var bra men misstag kostade oss.

Det är något vi måste förbättra snabbt. Om spelarna inte kan göra det så måste saker ändras. Vi gav dem två enkla mål, vilket gjorde det svårt.

Sett till det totala spelet var vi det bättre laget. Vi måste vara mer kliniska, vi måste ta våra chanser. Vi släppte in enkla mål och Forest gjorde ingenting i det generella spelet annars.

Vi har ett landslagsuppehåll nu och det ger oss tid att arbeta på saker, att ingjuta vissa saker hos spelarna. Vi behöver göra oss av med slarvet och de individuella misstagen. Vi har truppen att åtgärda detta.

Kommentera