Notiser från Elland Road

11 november, 2016 - Fredrik Karlsson

Vi tar en kort sammanfattning av de senaste nyheterna från Yorkshire.

Det ser ut att bli ett nytt skadeavbräck för Leeds på mittfältet där formstarka Eunan O’Kane har skadat sig på landslagssamlingen med Irland. Mittfältaren har återvänt till Leeds för att behandlas för sin ljumskskada.

Skådespelaren och tillika Leedssupportern Russel Crowe har varit i farten på Twitter där han i ett direktmeddelande uppmanade klubben att signa månadens spelare i Bundesliga, Robert Lewandowski.

Efter månader av lugn kring klubben börjar det nu på nytt cirkulera rykten om en försäljning. Den här gången är det den italienske mogulen Andrea Radrizzani som rapporteras vara intresserad av att köpa klubben från Massimo Cellino.

Förre Manchester United-spelaren Darren Fletcher berättar i en intervju att han hoppas på att få se Leeds åter i Premier League inom kort och säger även att Elland Road är en av de mest fientliga arenor han spelat på.

Garry Monk blev nominerad till månadens manager i Championship men fick till slut se sig besegrad av Newcastles Rafa Benitez. Ytterligare ett vedträ på elden inför nästa helgs drabbning.

Kommentera