Nya klubbmärket stoppas

25 januari, 2018 - Fredrik Karlsson

På den officiella hemsidan släpper klubben idag ett uttalande där man meddelar att man tar åt sig av kritiken av det nya emblemet och sedermera kommer gå tillbaka till ritbordet.

Uttalandet i sin helhet lyder som följer.

Leeds United vill tacka våra supportrar för deras feedback kring det föreslagna nya emblemet som släpptes igår.

Volymen och djupet i åsikterna som uttrycktes förstärker nivån av passion som vår supporterbas har för vår klubb. Även fast den nuvarande styrelsen är ansvarig för Leeds United så kommer fansen alltid finnas i hjärtat av allt vi gör, och vi kommer lyssna till er.

Vi genomförde noggrann research kring viljan att byta till ett emblem som skulle symbolisera en ny era för klubben. Men, vi förstår också behovet av att rådfråga supportrarna och vi är dedikerade till att arbeta med er för att skapa en identitet som vi alla kan vara stolta över. Vi kommer släppa mer information om hur supportrarna kan bli involverade i processen nästa vecka.

Det nya klubbmärket föll uppenbarligen inte väl ut bland supportrarna där man på mindre än ett dygn samlade in över 60,000 signaturer mot märkesbytet. Nu kan det emellertid vara tillfälle att berömma styrelsen som faktiskt lyssnar till supportrarna och inte kör på med emblemet trots protesterna.

Kommentera