Nytt kontrakt på gång för Denton?

25 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Den unga vänsterbacken gjorde sig ett namn bland Leedssupportrarna efter sitt matchavgörande mål mot Luton i tisdags. Och 20 åringens agent Ian Harte säger nu att man hoppas på att skriva ett nytt kontrakt inom kort.

Med Charlie Taylor sittande på ett utgående kontrakt har Leeds börjat kolla på potentiella ersättare. Det har bland annat ryktats om Rico Henry hos Walsall, men nu visar det sig att klubbens framtida vänsterback möjligen redan finns hos klubben.

Denton tog klivet upp till A-laget under försäsongen och har sedan dess behållit sin plats där och i tisdags fick han göra sin debut mot Luton där han dessutom blev matchvinnare. Själv var han så klart väldigt nöjd med att avgöra i debuten.

Att göra det är en dröm som blir sann. Ord kan bokstavligen inte beskriva den känslan.

Att gå igenom Leeds United leden och att vara ett fan sedan ung ålder, och med min pappa som tog mig till matcher och träning vecka in och ut – jag kan inte tacka min familj nog. Det är en drömstart.

Tyler Denton, vars kontrakt utgår i sommar, representeras av den förre Leedsspelaren Ian Harte som hoppas på en förlängning för sin klient.

Denton är en utmärkt spelare och älskar livet hos LUFC. Han kommer förhoppningsvis skriva på ett långtidskontrakt väldigt snart.

1 Kommentar

  1. Hartey

    Har följt Denton i många år. Han har alla chanser att kunna utvecklas till en riktigt bra spelare. Han har varit ever present i U-21 i flera år nu. Själv tycker jag att han är i den åldern att han skall gå på lån nu och få speltid i A-lagsmiljö.

Kommentera