Rapport från pubträff i Stockholm lördag 26 augusti

27 augusti, 2017 - Robin Persson

Trots lönehelg, vackert väder och lördagskväll var vi några förväntansfulla lussare som samlats för att se klassikermötet Nottingham Forest – Leeds på The Liffey i Gamla Stan.

Uppladdningen började redan kl 14.00 på Stampen, Stockholms svar på Duck & Drake. Inalles var vi fem personer som mötte upp här. Mälardalen Whites med representant Michael Sjöbom hade tagit sig hela vägen från Eskilstuna. Gustav Sundqvist med fru Leila, undertecknad och Jocke ”Bremner ” Sjöborg. Vad Jocke representerar är i nuläget lite oklart. Men det lutar åt Stureplan Whites. På scenen stod Stampen Big Time Blues Band. Ett häftigt bluesjammande med musiker som löste av varandra. Energipåfyllningen kunde inte blivit bättre!

Framåt sexsnåret började vi dra oss mot The Liffey. Laguppställningen gicks igenom och vi kände väl inte alltför stora förhoppningar med tanke på skadeläget. Skulle Roofe fortsätta med målskyttet? Strax innan avspark dök Jocke Dahlgren från Lidingö upp. En kunnig kille som kan och vet det mesta om fotboll och Leeds i synnerhet. Vi träffade även ett par Nottinghamsupportrar som tystnade ju mer matchen led.

Efter första målet tog de två Jockarna taktpinnen och ledde allsången kvällen igenom. Sammanfattningsvis en mycket trevlig afton och tre pinnar i bagaget. En bra start på säsongen! Hoppas vi blir några fler till nästa pubträff!

Marching On Together

Tomas Segerman

Kommentera