MEDLEMSRESOR

Varje säsong anordnar LUSS 1-2 medlemsresor då vi åker till England och ser Leeds United. Allt handlar dock inte bara om Leeds och fotboll, utan vi åker också på rugby, shoppar, spelar bowling eller gör utflykter till närliggande städer och byar – för att nämna några saker. Våra resor brukar bli ett minne för livet, så tveka inte att följa med och bli en del av den härliga svenska Leeds familjen!

Medlemsresan 2020/21

Vi återkommer med mer info när spelschemat har släppts.

Flyg

Ni tar er enklast till Leeds genom att flyga till Manchester och sedan ta tåget direkt från flygplatsen. Både Norwegian och SAS har avgångar från Arlanda, Landvetter, Gardermoen och Kastrup till Manchester. KLM flyger till Leeds Bradford Airport från Linköping och Växjö med en mellanlandning i Amsterdam. Ett annat alternativ är att flyga billigt till London och sedan ta tåget från King’s Cross Station till Leeds. Tågresan tar ca 2h och 15m.

Matchbiljetter

Vi uppmanar samtliga medlemmar som vill följa med på resan att inhandla egna guldmedlemskap i Leeds United. Detta då ni kommer behöva köpa matchbiljetterna själva, samtidigt som LUSS enbart har 20 stycken guldkort att låna ut. Bakgrunden till varför ni måste köpa matchbiljetterna själva finns summerad av Steen här. Vi har gjort allt i vår makt för att få Leeds United att hjälpa oss och reservera 100 biljetter, men tyvärr fått nej.

Anmälan

Vi återkommer med mer info när spelschemat har släppts.