RESOR

Medlemsresor

Varje säsong anordnar LUSS ett antal medlemsresor till England där vi åker och ser Leeds United. Allt handlar dock inte bara om Leeds och fotboll, utan vi åker också på rugby, shoppar, spelar bowling eller gör utflykter till närliggande städer och byar – för att nämna några saker. Våra resor brukar bli ett minne för livet, så tveka inte att följa med och bli en del av den härliga svenska Leeds familjen!

Medlemsresan 2019/20

Säsongens stora medlemsresa äger rum i mars månad 2020, då vi ser matcherna mot Fulham och Luton hemma på Elland Road. LUSS har 20 stycken guldkort att låna ut till biljettköp, men vi rekommenderar starkt samtliga medlemmar som vill vara med att köpa ett eget guldmedlemskap i Leeds United för £50/person.

Flyg

Ni tar er enklast till Leeds genom att flyga till Manchester och sedan ta tåget direkt från flygplatsen. Både Norwegian och SAS har avgångar från Arlanda, Landvetter, Gardermoen och Kastrup till Manchester.

KLM flyger till Leeds Bradford Airport från Linköping och Växjö med en mellanlandning i Amsterdam.

Ett annat alternativ är att flyga billigt till London och sedan ta tåget från King’s Cross Station till Leeds. Tågresan tar ca 2h och 15m.

Hotell

Vi kommer att bo på Jurys Inn i Leeds, men det är fritt fram att prova andra hotell om man så vill. Ett tips kan vara att jämföra olika priser på Booking.

Matchbiljetter

Vi uppmanar samtliga medlemmar som vill följa med på medlemsresan att inhandla egna guldmedlemskap i Leeds United. Detta då ni kommer behöva köpa matchbiljetterna själva, samtidigt som LUSS enbart har 20 stycken guldkort att låna ut.

Obs viktigt: bakgrunden till varför ni måste köpa matchbiljetterna själva finns summerad av Steen här. Vi har gjort allt i vår makt för att få Leeds United att hjälpa oss och reservera 100 biljetter, men tyvärr fått nej.

Anmälan

Anmälda

NrNamnFrånGuldkort
1Steen Hansen Finspång Ja
2Ninna L Hansen Finspång Ja
3 Mats AnderssonMalmöNej.Lånar kort 1
4Jan StrömbergMalmöNej. Lånar kort 2
5Andreas AugustssonVarbergNej. Lånar kort 3
6Emil Leo BjörlundHällestadNej. Lånar kort 4
7Jaan KuutmannTorshällaNej. Lånar kort 5
8Anders KäkönenUmeåJa
9ZZ Topp MogefalkUddevallaJa
10Jonas BornetunSkillingerydNej. Lånar kort 6
11Ellinor Bornetun Skillingeryd Nej. Lånar kort 7
12Patrick SjöborgMalmöNej. Lånar kort 8
13
14
15