Roofe har redan kommit till rätta

11 juli, 2016 - Fredrik Karlsson

roofeEfter mindre en vecka tillsammans med sina nya lagkamrater menar lagets nya anfallare Kemar Roofe att han redan känner sig som en del i gänget.

Det var i torsdags som 23 åringen begav sig till Dublin för att träffa sina medspelare och efter att både ha åkt på den obligatoriska initieringssången samt spenderat en dag på en skjutbana i utkanten av Dublin så börjar Roofe känna sig hemmastadd.

Allt har varit väldigt bra såhär långt. Jag är väldigt exalterad över att vara här. Alla har gett mig ett ordentligt välkomnande. Efter min första träningsdag kändes det som att jag redan varit här i flera veckor.

Roofe tog ett någorlunda okonventionellt beslut när han tidigare i karriären valde att lämna West Bromwich U-21 lag för att spela för dåvarande League Two laget Oxford. Men sedan dess har karriären pekat spikrakt uppåt och anfallaren menar att spel i The Championship nu är det perfekta steget för honom.

Jag tycker att The Championship är nästa steg för mig nu, jag är exalterad. Mitt mål är att spela i Premier League och förhoppningsvis kan vi göra det med Leeds genom att bli uppflyttade den här säsongen.

Kommentera