Låna säsongskort

22 juni, 2019 - Stonefree

Från och med denna säsong finns det 2 säsongskort med sittplatser på East Stand Upper (första raden), med bra benplats och ingen som skymmer sikten. Dessa kort är när de är lediga tillgängliga för medlemmar i Leeds United Supporters Sweden, till folk som vill vara säkra på att få biljett långt i förväg (2 månader ungefär) istället för de 2 veckor man har när biljetterna släpps.

Blir det samma tryck på biljett försäljningen som under våren i år, nästa säsong, kan det bli svårt för många att få biljetter till matcherna. Då säsongskorten är mina egna privata, kommer jag ju självklart att åka att se en del av matcherna själv, då är de inte till utlåning.

Men om intresse finns att låna dessa är det bara att höra av er till mig, med önskemål på match eller gärna flera alternativ, då hör jag av mig till er om det är möjligt eller inte, att låna dem. Priset är det samma som kostnaden för biljetten till aktuell match.

Korten kommer att finnas på The Peacok (puben mitt emot Elland Road) , man hämtar dem där innan match och de  lämnas tillbaks efter matchen på samma ställe. Betalningen är kontanter i £ som sker vid avhämtning av korten!  Dem som lånar korten är ansvarig för korten och förbinder sig till att hålla god ton i språk och handling under matchen.

Då korten står i min fru och mitt namn och vid dålig uppförande faller straffet på oss! Tappas korten bort ansvara den som lånar kortet för kostnaden att få ut ett nytt kort, tror priset ligger på runt £ 15-20.

När är korten lediga? Se länk. Säsongskort 1+2 är de som visas i lila färg i tabellen.

Angående Luss resa i vår, vet vi i dagsläget inte hur det kommer att bli med biljetter, då Leeds skriver på sin hemsida att tillgången på biljetter att köpa bestäms från match till match under säsongen och att det inte är någon garanti att var medlem, men det är den säkraste vägen till att få en biljett!

Med vänlig hälsning/Steen Hansen

Kontakt +46768318345 genom SMS

7 Kommentarer

 1. Stonefree
  Stonefree

  Jag har redan bokat upp mig på de matcher som jag vill åka och titta på nästa säsong och har redan lånat ut korten till 3 personer.
  Så redan nu kan om någon är intresserat få besked direkt vid förfrågan om att låna korten på följande matcher. Först till kvarn gäller!

  21 September Derby
  9 November Blackburn
  30 November Middlesbrough
  26 december Preston
  11 januari Sheffield W
  25 Januari Milwall
  1 februari Wigan
  15 Februari Bristol
  22 Februari Reading
  7 Mars Huddersfield
  10 April Stoke
  18 April Barnsley

 2. Stonefree
  Stonefree

  Ninna och jag åker på Nottingham, Birmingham, Hull, Cardiff, Fulham, Luton och Charlton,

  Själv åker jag där utöver på West Brom och Sheffield W, men då fixar jag en biljett på något sätt. Sedan ska jag försöka komma iväg på några borta matcher. Men det blir inger i augusti, så dem tar jag längre fram.

Kommentera