SÄSONGSKORT

Säsongskort 2020/21

LUSS ordförande Steen Hansen erbjuder supporterklubbens medlemmar möjligheten att låna två säsongsort på North Stand (övre kortsida bakom målet) de matcher han själv inte är på plats. En perfekt möjlighet för den som vill säkra upp platser i god tid och slippa stressen i samband med ordinarie biljettsläpp som sker ca 2 veckor före utsatt matchdatum.

Vid intresse av att låna säsongskort kontaktas Steen via sms på: +46768318345. Uppge vilken match du är intresserad av och om du vill låna ett eller två säsongskort. Priset är detsamma som kostnaden för aktuell match.

När är korten lediga? Se länk. Säsongskort 1+2 visas i lila färg i tabellen.

Korten finns att hämta på The Peacock – puben som ligger mitt emot Elland Road. De hämtas upp innan match och lämnas tillbaks efter slutsignalen på samma ställe. Betalning sker kontant i engelska pund i samband med avhämtning av korten.

Du som lånar säsongskorten är ansvarig för dessa och förbinder dig till att hålla god ton i språk och handling under match. Då korten står på Steen och hans fru är det dom som får ta straffet vid dålig uppförande! Vid borttappat kort står du som lånat det för kostnaden av ett ersättningskort (ca £20).