Medlemsresan: 86 st resenärer

19 april, 2016 - Robin Persson

Säsongens stora LUSS-resa går av stapeln redan i februari månad, detta då inga dubbelmöten lagts hemma på Elland Road senare under säsongen.

OBS! Deadlinen är passerad för nya bokningar och vill man följa med får man nu boka hotell och matchbiljetter på egen hand.

Matcherna vi skall se är Cardiff City på lördagen den 11:e februari och Bristol City den 14:e februari. Vi kommer likt förra säsongen att ligga på hotell Jurys Inn – som är centralt beläget och av mycket god standard. Då vi jobbat mycket hårt med att förhandla fram bra priser vill vi också trycka på för att alla resenärer också väljer att bo på detta hotell. I priserna nedan ingår också en rejäl frukostbuffé.

Hotellpriser

 • Enkelrum £66
 • Dubbelrum £36 p/p
 • Trippelrum £29 p/p

När ni bokat flygresan mejlar ni oss på resa@luss.se och skriver vad ni heter samt hur många rum ni vill ha. Betalningen sker när ni kommer till Leeds, antingen kontant eller med kort.

LUSS fixar matchbiljetter och ni kommer att få sätta in pengar drygt en månad innan avfärd. Vi återkommer förstås med mer info när det närmar sig.

Glöm inte att lösa medlemskap för säsongen 2016/17 om ni inte redan gjort det.

Matchbiljetter

När ni bokat flygresan hör ni av er till Steen Hansen som är ansvarig för matchbiljetterna. Han behöver lite info från er, oavsett om ni vill ha platser fixade eller sköter den biten själva. Mer info finns i den här artikeln.

Reseprogram

Samtliga aktiviteter är frivilliga och till självkostnadspris.

Fredag

Kl 19:00
Välkomstträff i baren på Jurys Inn, där vi bjuder på en välkomstdrink och anordnar en quiz med lite priser. Matchbiljetter kommer att delas ut av Steen och souvenirförsäljning av LUSS-prylar kommer att äga rum.

Lördag

Kl 10:30
Gemensam avfärd från Jurys lobby efter frukost med en pubrunda som uppladdning.

Kl 15:00
Matchen mot Cardiff City startar på Elland Road.

Söndag

Kl 10:30
Utflykt till den härliga staden York med avfärd efter frukost från Jurys Lobby.
Tågbiljett (tur+retur) kostar ca £10 och tågresan tar en halvtimme.

Kl 17:00
Samling vid Jurys Inn för gemensam avfärd till LUSS-Mästerskapen i Bowling på MFA Bowl.

Kl 18:00
Bowlingen börjar och fina priser ligger i potten.

Måndag

Kl 18:00
Vi skandinaviska supportrar (LUSS+Luscos) är inbjudna av Leeds United till The Centenary Pavilion (utanför Elland Roads East Stand) för att möta gamla LUFC legender och även nuvarande spelare. Mat, dryck och souvenirer kommer att finnas till försäljning.

Tisdag

Kl 11:00
Styrelsemöte i baren på Jurys Inn – där ni som medlemmar är välkomna att deltaga.

Kl 14:00
Stadium Tour med samling vid Elland Road (Billys Bar). Touren är på ca 90 minuter och en biljett för vuxen kostar £20 och bokas via leedsunited.com i förväg.

Kl 19:45
Matchen mot Bristol City startar på Elland Road.
Ingen officiell samling inför matchen, utan var och en tar sig själva ut till arenan.

Anmälda

86 stycken resenärer är klara för resan.

 

 

5 Kommentarer

 1. Stonefree

  Var inte blyga, ni får gärna följa med Ninna och mig. Vi har bokat för att det var svin billigt flyg och tog ombokningsbara biljetter, kostar endast 295 Extra. Det bästa med att vi åker själva är att jag blir sämst tvåar igen i bowlingen, med god chans på en förstaplats.

 2. Stonefree

  Hej
  Det blir jag som tar hand om biljettköpet även denna gång. Jag vill att ni skriver till mig vart ni vill sitta/stå så snart som det går och för vem eller vilka ni ansvarar för. Vi gör som förra gången att en av er om ni är fler som åker skriver till mig och lämnar adress vart biljetterna ska skickas.
  Ni får i god tid reda på hur mycket pengar ni ska skicka eller swisha till mig. Kom ihåg att skicka med adressen där jag ska skicka biljetterna sen. För jag tycker det blir bäst så annars ska jag jaga folk i Leeds för att lämna biljetterna.
  Min mail adress är följande: steen.hansen@billerudkorsnas.com

 3. Pingback: Viktig biljettinfo inför Medlemsresan | Leeds United Supporters Sweden

Kommentera