Bloggen: Styrka och kraft!

6 februari, 2016 - Thom Mattsson

Match idag mot Forest. En match mellan två före detta storklubbar som sedan många år fördrivit sin tid i skymundan i de lägre divisionerna. Två ganska lika klubbar egentligen om man tänker efter. Hängivna supportrar, stolt historia, klassiska klubbar med enorm potential men som blivit enormt missköta genom åren.

Tråkigt så klart och av någon anledning som jag inte riktigt kan svara på så har jag alltid haft ett gott öga till Nottingham Forest. Jag har alltid önskat dom lycka till i matcher av betydelse som inte inneburit match mot Leeds  – som idag.

Vad betyder matchen idag för klubbarna? Forest har 12 matcher utan förlust och ligger ett par poäng före oss. Vid vinst för deras del så hakar det fortfarande på play-off kampen medans vi kanske kan vinka farväl till ytterligare en säsongs ligaspel vid förlust då kampen om play-off borde vara över. Ännu en säsong som går till historien som helt intetsägande egentligen men nu är jag av den uppfattningen att vi inte kommer förlora idag så “kampen” kommer fortsätta när domaren blåst för sista gången i sin pipa i eftermiddag. Jag vill att vi visar styrka och kraft och att vi vinner på ett övertygande sätt, precis som mot Bolton borta. Den första halvleken där var tydligen den bästa på väldigt länge.

Är inne i en jobb period här i Canazei, Italien med arbete 7 dagar i veckan de kommande 5-6 veckorna så lördagsmatcher klockan 16.00 kan jag vinka adjö till. Jag hoppas att jag, när jag öppnar min telefon efter jobbet ikväll ser att vi slagit Forest – gärna med ett par bollar!

Vad tror du om matchen idag?
MOT!

12665738_10153956904632792_332279703_n

2 Kommentarer

Kommentera