Supportrarna involveras i klubbens utveckling

3 juli, 2017 - Fredrik Karlsson

De positiva vindarna blåser vidare kring Elland Road när klubben idag meddelar att man ämnar engagera supportrarna mer kring utvecklingen av Leeds United.

En ny rådgivande nämnd introduceras idag av klubben. Denna kommer fyllas av supportrar från olika officiella supporterföreningar, supportrar mellan åldrarna 16-21 såväl som etniska minoriteter med mera.

Tanken är att nämnden ska sammanstråla med klubbens VD Angus Kinnear, samt några andra styrelsemedlemmar, en gång i kvartalet för att diskutera saker som biljetter, matchupplevelser och samhällsengagemang etc.

Nämndes medlemmar lär bli utsedda inom de kommande månaderna då det första inplanerade mötet tar plats i september.

Klubbens VD Angus Kinnear var väldigt positiv över initiativet och belyste supportrarnas betydelse för utvecklingen av klubben.

Att arbeta tillsammans med supportrarna är centralt för vår vision för Leeds United. Supportrarnas rådgivande nämnd kommer ge oss en möjlighet att föra en konstruktiv formell dialog samt förbättra transparensen mellan klubb och supportrar.

Jag vet att den passionerade supporterbasen till Leeds United har massvis av idéer för hur vi kan bygga en fantastisk klubb och jag ser fram emot att jobba med dem.

Kommentera