Tack till alla er som blev medlem 2015/16!

5 april, 2016 - Robin Persson

lussSäsongen börjar lida mot sitt slut och vi stänger nu för nya medlemmar.

Den 1:a Juli kör vi igång igen med medlemskap för säsongen 2016/17, men arbetet med att ta fram nya förmåner och snygga medlemskort är redan igång. Vi kommer att presentera lite nyheter kring medlemskapet löpande under våren.

Samtidigt passar vi på att rikta ett enormt tack till de 175 medlemmar som betalade in medlemsavgiften för säsongen 2015/16, trots brist på medlemskort och välkomstbrev etc. Tack vare er blev denna hemsida äntligen möjlig!

Till kommande säsong kommer ekonomin vara i betydligt bättre skick och vi hoppas kunna ge tillbaka ännu mer till våra medlemmar i form av priser och souvenirer. Förhoppningen är också att vi skall få med oss fler till England på våra medlemsresor, även om Leeds Uniteds resultat spelar sin roll.

Med hjälp av hemsidan har administrering av medlemskap och souvenirförsäljning förenklats rejält och vi kommer framöver kunna bli mer “professionella” och fortsätta utveckla oss. Webbshoppen har varit lite på prov så här långt, men även den kommer utökas längre fram.

Förhoppningsvis kan vi också bidra till att öka intresset för Leeds United runt om i Sverige.

Med vänliga hälsningar

LUSS Styrelse

Kommentera