Tävling för Leeds fans – Vinn FIFA 21

10 februari, 2021 - Stonefree

Leeds redaktionen på SvenskaFans tillsammans med Leeds United Supporters Sweden (LUSS) är glada att kunna meddela våra underbara fans att EA SPORTS kontaktat oss för att ge ut ett pris för att fira att Elland Road nu finns med i FIFA 21.

FIFA är ett av världens mest populära spel och för ett par månader sedan släpptes FIFA 21. För någon vecka sedan kontaktade en representant för den nordiska avdelningen för EA SPORTS mig och frågade om jag kunde tänka mig att arrangera en tävling för våra supporters för att fira att Elland Road nu har lagts till i spelet. Självklart sa jag och jag har försökt att klura på en tävling som inte ligger för långt fram i tiden och som kan avgöras inom 1-2 veckor.

PRISET:
VIP kit med en inramad bild av Elland Road i spelet samt en Leeds United kopia av FIFA 21

Regler och krav:

  1. Man ska vara registrerad på SvenskaFans och ha Leeds som favoritlag.
  2. Man ska posta ett inlägg på Revie Stand som säger “Jag är med i tävlingen, Marching on together”.
  3. Är du medlem i LUSS och via ditt PM kan ge ditt medlemsnummer så ger det 1 poäng extra i tävlingen (detta är inget krav)
  4. Är hela familjen Leeds supportrar? Underbart såklart, men ett tips per hushåll/adress är vad som gäller för att inte ge någon extra fördel.
  5. PM måste skickas till mig, Thom Mattsson med alla tre resultat samt målskyttar innan söndag klockan 16:00 för att man ska vara med i tävlingen. Glöm inte att skriva med ditt medlemsnummer i LUSS om du har samt en adress som vi kan skicka priset till om just nu vinner.

Hur går tävlingen till?

Leeds möter i tur och ordning Arsenal borta, Wolves borta – följt av Southampton hemma. Du ska tippa  dessa tre matcher på följande sätt och skicka PM till mig.
Exempelvis:
Arsenal – Leeds 2-3 (halvtid: 1-1)
Leeds målskyttar: 0-1 Bamford, 1-2 Harrison, 2-3 Raphinha

Poäng ges som följer:
Rätt halvtidsresultat = 1 poäng
Rätt slutresultat = 2 poäng
Rätt målskytt med rätt mål = 1 poäng (0 poäng om som i exemplet Raphinha gör 0-1 och inte 2-3 men 1 poäng om Harrison gör 1-2)

Om flera fans hamnar på samma poäng kommer lottning äga rum. På vilket sätt bestäms senare.
Slutdatum för att tippa är nu på söndag klockan 16:00.

Skicka era tips till mig (användaren Thom Mattsson) på SvenskaFans som ett PM. Endast på det sättet är man med i tävlingen och glöm inte inlägget på SvenskaFans.

Vinnaren utses efter Southampton matchen den 23 februari.

LYCKA TILL OCH MARCHING ON TOGETHER!

Kommentera