Taylor utnämnd till årets spelare

2 maj, 2016 - Fredrik Karlsson

I lördags hölls den årliga avslutningsmiddagen där klubben delade ut priser till de spelare som utmärkt sig särskilt under den gångna säsongen.

Och det blev alltså skicklige vänsterbacken Charlie Taylor som i år rodde hem utmärkelsen som årets spelare genom klubbens officiella omröstning. Detta efter att ha utmärkt sig som en av få konstant stabila spelare i en annars svajig backlinje. Den egenutvecklade 22 åringen har spelat frekvent säsongen rätt igenom och har dessutom bidragit med två mål.

Taylor blev i och med utmärkelsen den tredje egna produkten på fyra säsonger att utnämnas till årets spelare. Tidigare var det Alex Mowatt (2015) och Sam Byram (2013) som kammade hem priset.

När det blev upp till spelarna själva att välja landade valet dock istället på nyförvärvet inför säsongen, Stuart Dallas som även han haft en fin säsong. Med en match återstående av säsongen står nordirländaren på fem mål och sex framspelningar.

För den oerhört talangfulle Lewis Cook blev det dubbel ära då han både, helt rätt, vann priset som årets unga spelare samt fick sitt monsterskott mot Fulham i februari framröstat som säsongens mål.

Kommentera