Teckna medlemskap för 2019/20

17 augusti, 2019 - Robin Persson

Intresset för att gå med i Leeds United Supporters Sweden är fortsatt stort och vi väljer därför att gå ut med medlemskap för nästa säsong redan nu. På så sätt spar vi mycket tid och kan förbereda för att medlemskort med mera kommer ut i tid innan Leeds United sparkar igång fotbollssäsongen 2019/20 någonstans i augusti månad.

Säsongen 2018/19 blev en succé för supporterklubben! LUSS slog ett nytt medlemsrekord med hela 514 medlemmar – från Kiruna i norr till Ystad i söder. Medlemsresan lockade imponerande 75 resenärer, trots en tidigarelagd resa än vi historiskt arrangerat. Väl i Leeds fick vi se två segrar tillsammans! Extra roligt var att så många nya ansikten valde att följa med oss till Yorkshire. Den svenska Leeds-familjen växer!

På hemmaplan arrangerade vi en stor medlemsträff i Stockholm i oktober, liksom flera mindre lokala träffar i bland annat Gävle, Umeå, Trollhättan och Malmö under säsongen. Nya band och vänskaper har knutits!

Det traditionella LUSS-tipset genomfördes i en ny tappning där vinnaren tog hem storvinsten – en äkta matchtröja signerad av Leeds lagkapten Liam Cooper.

I LUSS-shoppen har vi fortsatt med att sälja egenframtagna souvenirer. T-shirtar, mössor och pins (nu påfyllda) har alla varit omåttligt populära och sålt slut.

En ny snygg LUSS-flagga har inhandlats och tagits med på medlemsträffar och resor. Förhoppningsvis ger den snygg publicitet!

Ordförande Steen har gjort ett enormt jobb med att hjälpa supportrar över hela landet att köpa biljetter till Leeds matcher. Utan att överdriva tror jag LUSS köpt biljetter till samtliga hemmamatcher denna säsong!

Vi har investerat mycket tid och pengar på att bli mer proffsiga (t.ex. organisationsnummer) vad gäller supporterklubben i sin helhet, men kanske främst via vår hemsida. Numer innehar luss.se säkerhetscertifikat och medlemskap i LUSS kan betalas med bankgiro, “riktigt” automatiskt Swish samt kortbetalning via PayPal. Därmed är det enklare än någonsin att betala sitt medlemskap!

Det var bara några av de saker vi jobbat under säsongen. Till säsongen 2019/20 väntar många nya utmaningar – många kopplade till vilken serie Leeds United tillhör, men självklart kommer vi bakom LUSS att jobba stenhårt för att leverera till våra medlemmar!

Medlemsförmåner

 • Medlemspaket med kort, brev + klistermärke
 • Delta i medlemsträffar
 • Följa med på våra resor
 • Köpa biljetter genom LUSS guldkort i Leeds United
 • Vara med i tävlingar och utlottningar
 • Ta del av vår fina hotell-deal (i mån av tillgänglighet)
 • 15% rabatt på mat och alkoholfri dryck på O’Learys i Sverige.
 • 10% rabatt på souvenirer (ej medlemskap) i LUSS-shoppen.

Medlemsavgift 2019/20

Vill ni vara med och stödja Leeds United Supporters Sweden denna säsong (medlemssäsongen är 1 Juli till 30 Juni) är det följande priser som gäller:

 • Enkel: 150kr
 • Familj: 250kr (bor på samma adress)

Medlemskorten skickas ut inför säsongsstarten i början på augusti.

Hur betalar man in medlemsavgiften?

 1. Gå till LUSS-shoppen och lägg önskat medlemskap i varukorgen.
 2. Gå vidare till kassan, fyll i dina kunduppgifter och välj betalningssätt.

När betalningen är genomförd kan det ta någon dag innan ordern behandlas och du får en bekräftelse via angiven e-post.

3 Kommentarer

Kommentera