Två spelare bekräftar fortsättning i Leeds?

30 maj, 2017 - Fredrik Karlsson

Det har varit händelsefylld dag både på ledar- och spelarsidan för klubben där Pontus Jansson och Hadi Sacko båda ger tecken på en fortsättning på Elland Road även nästa säsong.

De två spelarna har under dagen twittrat ut budskap som föreslår att de återfinns i truppen när säsongen 2017/18.

Tydligast har Hadi Sacko varit som mer eller mindre bekräftade en förlängning när han skrev:  – Det ser ut som att vi kommer ha några fler ögonblick tillsammans allihopa. Jag är väldigt glad över att stanna här och hjälpa till så mycket jag kan.

Pontus Jansson var aningen mer återhållsam i sin tweet: – Det här har varit den mest händelsefulla säsongen i min karriär och jag har alla hos Leeds United att tacka för det. Vi ses nästa säsong!

På ledarsidan presenterade klubben idag dessutom ett starkt nyförvärv i Victor Orta som tar rollen som sportchef. Spanjoren kommer närmast från Middlesbrough men har tidigare varit verksam i klubbar som Sevilla, Zenit St Petersburg och Elche.

Radrizzani hade följande att säga om tillskottet: – Jag är överlycklig över att kunna välkomna Victor till Elland Road. Jag har blivit väldigt imponerad av hans kunskap för spelet, hans utförliga scoutingnätverk och hans vilja att hjälpa oss nå vårt mål i att ta Leeds United tillbaka till Premier League.

Kommentera