Medlemskap 2018/19

3 juni, 2018 - Robin Persson

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från supporterklubben efter det senaste styrelsemötet som hölls onsdagen den 30:e maj. Styrelsen ser ut enligt följande:

Steen Hansen, Finspång, Ordförande
Robin Persson, Hofors, Vice ordförande
Christer Gustafsson, Falköping
Fredrik Karlsson, Västerås

Medlemskap 2018/19

Styrelsen har beslutat att sänka priserna för medlemskap i supporterklubben för kommande säsong. Följande priser är det som gäller:

  • Enkel: 150kr
  • Familj: 260kr (bor på samma adress)

Medlemskap kan tecknas redan nu, men medlemskorten skickas inte ut förrän till säsongsstarten i början på augusti. De första 150 medlemmarna får en pin (värde 40kr) på köpet! Mer info om hur du blir medlem i Leeds United Supporters Sweden hittar du här. Låt oss slå medlemsrekord i år!

Update: Vi slänger in 100 pins till, dvs de första 250 medlemmarna får en pin med i medlemskapet!

Medlemstipset

Styrelsen har beslutat att lägga ned medlemstipset och satsa mer pengar på andra tävlingar/utlottningar samt medlemsresan till nästa säsong. Detta då vi anser att en för liten del av medlemmarna (knappt 5%) aktivt tippar.

Priser till säsongens topp 10 placerade i tipset kommer att skickas ut under kommande veckor.

Medlemsresan 2018/19

Styrelsen kommer att ta beslut om när säsongens stora medlemsresa skall förläggas i samband med att spelschemat släpps den 21:a juni.

Hotellavtal

Vi kommer att ta kontakt med hotell i Leeds och försöka få till ett bättre samarbete (erbjudande) till supporterklubbens medlemmar än det vi har idag. Vi återkommer förstås med mer info när något är klart.

LUSS-shoppen

Vi kör en REA i shoppen just nu på de få saker som finns kvar. Till nästa säsong tar vi eventuellt in riktiga matchtröjor till försäljning.

 

 

4 Kommentarer

Kommentera