Uppgiven Cellino öppnar för försäljning

14 maj, 2016 - Fredrik Karlsson

cellinoDet är i en exklusiv intervju med tidningen The Times som klubbens ägare Massimo Cellino erkänner sig missnöjd med situationen han befinner sig och medger sin vilja att lämna klubben.

Italienaren tog över klubben i april 2014 och har sedan dess varit omgiven av diverse kontroverser, en del skapade av honom själv och en del av medierna. Cellino har även varit inblandad i flera rättegångar, där han gått ut segrande, och menar på att han känner sig felaktigt behandlad av The Football League. Många protester mot ägaren har dessutom ägt rum och det ser nu ut som att 59 åringen slutligen har tröttnat.

Jag har fått nog. Det är bättre att lämna, inte för att jag är ohederlig utan eftersom jag är trött, sårad och ensam.

Om jag kunde vrida tillbaka tiden och du skulle fråga mig om jag skulle komma till den här klubben så skulle jag säga aldrig. Men vad ska jag göra nu? Gråta?

Cellino fortsätter sedan med att placera bollen i potentiella köpares hörna.

Om någon vill köpa klubben så kommer jag sälja den. Men om det inte kommer in någon så har jag inte annat val än att fortsätta styra den.

Klubben var nära att säljas redan tidigare under säsongen, till Leeds Fans United, men den dealen föll samman.

1 Kommentar

Kommentera