Viktig biljettinfo inför Medlemsresan

8 december, 2016 - Robin Persson

Hej!
Det blir jag som tar hand om biljettköpet även denna gång. Jag vill att ni skriver till mig vart ni vill sitta/stå så snart som det går och för vem eller vilka ni ansvarar för. Vi gör som förra gången att en av er (om ni är fler som åker) skriver till mig och lämnar adress vart biljetterna skall skickas.

Ni får i god tid reda på hur mycket pengar ni ska skicka eller swisha till mig. Kom ihåg att det är viktigt med adressen dit jag skall skicka biljetterna sen. För jag tycker det blir bäst så, annars ska jag jaga folk i Leeds för att lämna biljetterna.

Viktigt att ni också lämnar ett mobilnummer så jag kan nå er när det är dags att betala. Jag kommer dessutom att fotografera av era biljetter och skicka till er, ifall något skulle hända, så har ni biljetterna i mobilen, då är det bara att hämta ut nya på plats. Men det ska inte hända hoppas vi!

Min mail adress är följande: steen.hansen@billerudkorsnas.com

Info om medlemsresan som går av stapeln i februari månad hittar du här.

Med vänliga hälsningar

Steen Hansen

1 Kommentar

  1. Pingback: Medlemsresan 2016/17: 73 st klara | Leeds United Supporters Sweden

Kommentera