Medlemsresan: Viktig biljettinfo

9 mars, 2016 - Robin Persson

Nu bär det sig inte bättre än att Hartey och Helena tyvärr inte har möjlighet att följa med och hålla i stora LUSS resan i år. Så jag har lovat att hålla i biljett köpet till match biljetter till båda matcherna. Har pratat med Maria Dawson i Leeds. Hon tror att båda matcherna blir kategori A matcher, men det får vi reda på om några veckor. Men fram till det vill jag ni gör följande:

Mejla till mig hur många biljetter ni ska ha till varje match.
Vilken sektion ni vill stå eller sitta på.
Namnet på alla dem ni ska köpa biljetter åt.
Om ni ska ha +60 biljetter eller junior biljetter.

Då har jag möjlighet att göra en sammanställning över hur många biljetter vi behöver och på vilka sektioner vi ska dem.
Nytt för i år är att ni kommer att få hem biljetterna i brevlådan någon vecka innan avresa. Jag kommer att skriva ner alla biljettnummer innan jag skickar iväg dem till er, så om det mot all förmodan skulle hända något, så fixar jag nya åt er på matchdagen.

Jag återkommer med betalningen för biljetter. Det kommer att bli bankkonto och Swish.

Mejl: steen.hansen@billerudkorsnas.com

Med vänliga hälsningar

Steen Hansen

MOT

Kommentera