Viktig biljettinfo till medlemmar

15 januari, 2019 - Robin Persson

Hej Leeds-vänner, här kommer viktig information gällande köp av matchbiljetter genom supporterklubben.

Enda sedan Leeds United Supporters Sweden bildades 2006 har vi kunnat assistera våra medlemmar med biljettköp utan några som helst bekymmer, nu börjar vi emellertid att få stora problem.

Bakgrunden till detta är förstås de enorma framgångar Leeds United skördat under Marcelo Bielsa denna säsong. Hysterin efter biljetter är av sällan skådat slag och matchen mot Norwich sålde totalt slut på mindre än 1,5h. Trots att vi loggar in på hemsidan inför biljettsläppen placeras vi i kö och får vänta 1h på vår tur, varpå stolar intill varandra redan kan vara slutsålda.

Tyvärr kan vi inte längre garantera våra medlemmar biljetter och vi måste därför dra i handbromsen innan någon blir utan matchbiljett med hotell och flyg på halsen.

Vi har mejlat alla som hört av sig sedan tidigare angående biljettköp då vi har förfrågningar för samtliga hemmamatcher som är kvar denna säsong. Vår kontakt i klubben skall försöka hjälpa oss med era biljetter, men vi kan tyvärr inte ta emot nya bokningar.

Hoppas alla har förståelse för detta, självklart försöker vi att få till ett bättre upplägg med Leeds United gällande biljettköp. En förhoppning vore om vi kunde få X antal biljetter reserverade för LUSS inför varje match. Vi återkommer så fort vi har mer information om detta.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Kommentera