Wood: Vi är på rätt spår

22 september, 2016 - Fredrik Karlsson

Wood har precis som hela laget fått utstå en hel del kritik under inledningen av säsongen. Men allteftersom att laget hittat farten har även Wood hittat nätet och nyzeeländaren menar att det finns bättre saker att vänta.

Efter tre raka segrar går det äntligen lite positiva toner kring Elland Road och Chris Wood understryker att laget står bakom Garry Monk och tror på dennes spelidé.

Enligt min åsikt ska det aldrig vara någon press på den här managern. Han har kommit in och gjort ett fantastiskt jobb.

Han har bytt ut många av spelarna och tränarstaben och vi försöker anamma en helt ny filosofi här.

Vi är inte den färdiga artikeln, men vi är på rätt spår. Det är huvudsaken. Det skulle aldrig ta två månader av en säsong. Det kommer ta sex månader. Men man vill se framsteg tidigt och det är vad vi ser nu.

Inför säsongen var det många som förutspådde att Wood skulle landa på runt 20 mål den här säsongen, men vindarna vände snabbt efter en improduktiv inledning. Men det verkar ha lossnat för sistone för anfallaren som redan har hittat nätet sex gånger.

– Jag är nöjd med vad jag gör för tillfället. Alla mål är bra mål för mig. Jag struntar i hur de går in. Men det spelar ingen roll om du gör mål, så länge någon gör det och du vinner matcher.

Kommentera