Wood vill göra fansen nöjda

22 augusti, 2016 - Fredrik Karlsson

Han har hittat nätet i de två senaste matcherna och Chris Wood känner att vikten på axlarna har lättat något efter en kritiserad start på säsongen.

Efter några uddlösa första matcher på säsongen där inte mycket gick nyzeeländarens väg så har det nu börjat lossna för Chris Wood som hyllades för sin insats mot Sheffield Wednesday i lördags.

Anfallaren själv har känt av frustrationen hos supportrarna och menar på att han bara vill göra dem nöjda.

Det är frustrerande. Jag vill bara göra dem nöjda och göra bra ifrån mig för dem. Jag går ut på planen för att göra mitt bästa för dem. Det är allt som jag vill ska synas.

Det är tufft och du hör såklart kritik hela tiden. Men det är en av de där grejerna. Du måste köra på. Jag antar att alla inte kommer att gilla dig och det är fallet för alla fotbollsspelare. Du kommer inte vinna över 40,000 supportrar men jag är fortfarande ung och lär mig.

– Jag är nöjd med var jag är nu. Det var härligt att göra mål precis framför dem och de gav mig en jättebra mottagande. Det är skönt att ge något tillbaka.

Wood passade även på att hylla lagets tränare Garry Monks som han tror kommer leda klubben till stora framgångar.

Han kommer vara otrolig för klubben. Jag tror att han är den som kommer ta oss till nästa nivå. Han är en utmärkt manager i min åsikt. Vi är väldigt lyckosamma som har honom här.

1 Kommentar

Kommentera